top of page

Физикална терапија

Physical Therapy Session

Физикална терапија онака како што треба да биде

Поврзани лекари, LLP соработува со физикална терапија Капитол за да обезбеди исклучителна грижа за целото ваше семејство. Вие заслужувате да бидете третирани со напредна клиничка вештина, ефикасност, сочувство и грижа што ги надминуваат вашите очекувања.

Не веруваме дека 30-минутните третмани за секој пациент, за сите услови, се соодветни и ние сме горди што го поминуваме потребното време со вас, така што вашите резултати се оптимизирани. Ние сме во состојба да ги задоволиме вашите потреби за вас и вашето семејство во текот на целиот животен век.

Ние нудиме неколку различни специјализирани области на физикална терапија и сме во состојба да третираме широк спектар на состојби. Нашите специјалности вклучуваат ортопедија и спортска медицина, практична (рачна) терапија, женско здравје, ПТ за постари лица и ПТ за повредени работници.

Новите пациенти обично се гледаат за 1-3 работни дена, и ние нудиме состаноци рано наутро за да го исполниме вашиот распоред. Пациентите се гледаат и на здружени лекари, локации за физикална терапија LLP и Капитол.

За да закажете состанок за физикална терапија кај здружени лекари, LLP, јавете ни се на 608-442-7772.

Ако веќе сте биле закажани, кликнете овде  да го пополните потребниот формулар за прием за да се подготвите за вашиот состанок.

За да дознаете повеќе за нашиот партнер за физикална терапија, посетете Физикална терапија Капитол на capitolphysicaltherapy.com .

Capitol-PT-solid-pms.png

Ве молиме, дојдете и посетете н наскоро. Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме!

bottom of page