top of page

Кариери

Некои од најквалификуваните и најценетите лекари и персонал во Медисон вежбаат под нашиот покрив. Гордо им служиме на генерации семејства во Медисон и околните заедници. Обезбедуваме удобна, сеопфатна примарна нега, специјализирана нега и повеќе, сите на една погодна локација. Во с complex покомплексен и безличен систем за здравствена заштита, Поврзани лекари фаворизираат долгорочни односи лекар-пациент. Ако ова се вредности што ги споделувате, придружете ни се на нашиот тим!

Придобивки

Поврзани лекари, LLP нуди дарежливи придобивки што вклучуваат:

  • Заработено време исклучено

  • Плаќање за одмор

  • Здравствено осигурување

  • Стоматолошко осигурување

  • Визија Осигурување

  • Секта. 125 Флексибилен план за придобивки

  • Краткорочно инвалидско осигурување платено од работодавач

  • Долгорочно инвалидско осигурување платено од работодавач

  • 401 (и) и план за споделување профит

  • Доброволно животно осигурување ​

 

Подобноста на придобивките зависи од статусот на вработување. Придобивките наведени погоре се достапни за вработените кои работат 30 часа неделно или повеќе.

Our Mission

It is our mission to provide safe, caring, and unbiased medical treatment in an environment that is inclusive of everyone. We respect and validate the unique needs and concerns of our diverse patients and staff. We are committed to providing judgment-free care that is driven by our patients. Our staff and providers uphold shared high standards and treat both our patients and each other with the dignity that everyone deserves. 

Blood Pressure Exam

Сегашниот РН, навистина

Менаџментот на здружени лекари е одличен. Мојот директен претпоставен е организиран и дава голема конструктивна критика. Таа прави убава работа кога ги препознава своите вработени и покажува благодарност за нивните напори. 

Receptionist

Тековен вработен, Glassdoor

Фантастична средина за работа со грижливи вработени и лекари. Тие го ценат вашето мислење и вие сте навистина дел од тим.

phone-2.jpg

Сегашен вработен, навистина

Моите претпоставени се сочувствителни и забавни, а моите соработници се прекрасни. АП секогаш се обидува да иновира и да најде начини да го подобри животот на персоналот и пациентите.  

Отворени позиции

Со кликнување на „Примени сега“ подолу, можете да прочитате повеќе за некоја позиција, да поднесете пропратно писмо и да продолжите. Ве молам, исто така  Преземете го нашиот ОФИЦИЈАЛНО БАРАЊЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ТУКА  и или испратете ја на адресата на апликацијата или испратете ја по факс на (608) 236-1981.  

 

*Ве молиме имајте предвид дека наша политика е да не ангажираме членови на семејството на постоечки вработени.

bottom of page