top of page

Услуги за пациенти

2016-09-06-1473139100-4730316-medicalbil

Финансиска политика

Дознајте повеќе за плаќање и наплата на Асоцијативни лекари. 

Document with Pen

Формулари за пациенти

Најдете формулари за состаноци, овластувања за медицински записи, откривање на ПЗУ, пристап до прокси на MyChart и повеќе тука.

Insurance Agent

Осигурување

Дознајте повеќе за плановите со кои склучуваме договор.

flu_bg-2560x1440.jpeg

Flu

It's time to get your flu shot! Don't hesitate and click below to learn about our flu clinic this season.

doctor-with-computer.jpg

MyUnityPoint

Дознајте повеќе за MyUnityPoint - удобен виртуелен начин за следење на вашите здравствени потреби.

Nurse Talking to Patient

Политика за приватност

Дознајте повеќе за вашите права како пациент и како ги чуваме вашите информации безбедни.

bottom of page