top of page

Награди и достигнувања

Работиме неуморно секој ден за да ви овозможиме највисоко ниво на медицинска експертиза и професионалност, благодарение на вештината и посветеноста на нашиот персонал, нашите пациенти и дадоа можност на нашата мала извонредна практика да биде признаена од заедницата во неколку области на здравствената заштита извонредност.