top of page

Поддршка на нашата заедница

Како независна група лекари, сметаме дека е важно да ја поддржиме заедницата на која и припаѓаме. Со текот на годините, ние го направивме ова со волонтирање како персонал и лекари, како и нудење финансиска поддршка за неколку локални, регионални и национални организации и не планираме да престанеме во скоро време.

 

Ако имате локална организација за која сте страсни, ве молиме не двоумете се да ни испратите информации. Активното вклучување во заедницата е камен -темелник на мисијата Асоцијативни лекари и ќе ни биде чест да го разгледаме вашето барање.

Associated Physicians and Healing House

Associated Physicians and Healing House

Play Video
Screen Shot 2020-05-22 at 11.46.40 AM.pn