top of page

Контактирајте не

Локација

4410 Регент Св.
Медисон, WI 53705

 

 

 

 

Тел: 608-233-9746
Факс: 608-233-0026

Часови

Пон: 7:30 наутро-16: 40 часот

Втор: 7:30 наутро-16: 40 часот

Сре: 7:30 наутро-16: 40 часот

Четврток: 7:30 наутро-16: 40 часот

Пет: 7:30 наутро-16: 40 часот

Сабота: од 8:00 до 12:00 часот

Сонце: ЗАТВОРЕНО

Рентген: од 8:30 до 16:30 часот  

*Ве молиме јавете се за празнични часови*

НЕМА ПАТУВАА. САМО НАМЕНУВАА.

Контактирајте не

За специфични потреби на пациентот:

Screen%20Shot%202021-02-25%20at%208.01_e

За полнење лекови:

Call your Pharmacy.png

За општи прашања САМО:

Фала што посегнавте! Willе ви се вратиме што е можно поскоро!

bottom of page