top of page

Едукација на нашата заедница

Огромен дел од работата на секој доктор е образованието и, во Асоцијативните лекари, имаме среќа што стекнавме многу пријатели во медиумската индустрија кои ни помагаат во таа одговорност. Ја искористивме оваа платформа за да и кажеме на нашата заедница за важноста на рутинските здравствени прегледи и познавањето на сопственото тело и ќе продолжиме да ги споделуваме бескрајните начини на кои тоа може да се направи.  

 

Ако сте дел од медиумска група и би сакале да н involve вклучите во проект, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас преку нашата контакт форма  или само испратете ни информации по пошта! Ние секогаш бараме можности да ја пренесеме нашата порака до нашата заедница и ќе ни биде чест да го разгледаме вашето барање.

Соодветно и прекрасно

Fit & Fabulous Podcast: Associated Physicians93.1 Jamz
00:00 / 10:31

Висконсин ени

TVW | Wisconsin Women | Associated Physicians | 07/25/19
Play Video

Локални здравствени експерти