top of page
Screen%20Shot%202021-02-25%20at%208.01_e

Како Community Connect партнер на UnityPoint  Здравје-Меритер, придружни лекари користат  UnityPoint's  Епски електронски систем за здравствена евиденција за сите наши информации за пациентот. Ова значи дека исто така имате пристап до информациите за пациентите на Вашите поврзани лекари преку Мојата табела за UnityPoint.​

Предности од користењето на My UnityPoint:

 

 • Побарајте нов состанок или промена на постоечки состанок

 • Безбедно испраќајте електронски пораки до вашите даватели на здравствена заштита

 • Добијте резултати од лабораториските тестови преку Интернет

 • Добивајте извештаи за радиологија преку Интернет

 • Погледнете ги вашите лекови, алергии, имунизации и дијагнози

 • Погледнете ги вашите медицински информации на вашиот iPhone, iPad или Android

 

За да ја активирате вашата сметка My UnityPoint или да побарате прокси пристап до нечија сметка за која се грижите, посетете ја страницата  chart.myunitypoint.org/mychart  или прашајте го членот на персоналот на клиниката за Мојата UnityPoint при следната посета на клиниката.

 

Ви ги претставуваме Луси и MyChart Central

 

Мојот UnityPoint и нивните партнери за поврзување во заедницата се здружија за да го олеснат управувањето со вашето здравје од било кога

 

 • Пристапете до сите ваши сметки на MyChart, вклучувајќи ги и оние од областа Медисон и националните здравствени организации, од едно место, со едно корисничко име и лозинка.

 • Чувајте трајни копии од вашето медицинско досие и однесете ги со вас каде и да одите.

 • Споделете ги вашите сопствени здравствени информации или информации од Поврзани лекари со сите организации каде што добивате нега.

 • Луси е независна од која било здравствена организација, така што овие информации ќе ви бидат достапни на Интернет, каде и да одите.

 

Како да се регистрирате за MyChartCentral и Луси:

 1. Влезете во вашата сметка My UnityPoint:  chart.myunitypoint.org/mychart

 2. Под Моите поврзани записи во менито лево, кликнете Научи повеќе.

 3. Следете ги инструкциите на екраните што следат.

 4. Проверете ја вашата е-пошта за порака за активирање и следете ја врската за активирање за да започнете!

 

ИМАТЕ ПРАШАА?

 

Ако имате какви било прашања во врска со вашите медицински информации во My UnityPoint или ако ви требаат информации подалеку од она што ви е достапно преку Интернет, ве молиме јавете се на Поврзани лекари на 608-233-9746.

 

За веб-страница и технички прашања, ве молиме јавете се на службата за помош на пациенти на 888-256-3554.

Преземете ја апликацијата MyUnityPoint

Screen Shot 2020-02-04 at 9.20.36 AM.png
Screen Shot 2020-02-04 at 9.20.36 AM.png

Преземете ја бесплатната апликација од iPhone App Store или Google Play. По преземањето, изберете MyUnityPoint од списокот на провајдери на апликацијата.

bottom of page