top of page

Виртуелни посети на придружни лекари

ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРЕТЕ СО ВАШИОТ ОБИГАРИТЕЛ ЗА ОСИГУРУВАЕ ЗА ГАРАНЦИЈА НА ПОКРИВУВАЕ.

Најчесто поставувани прашања

Започнување

Каде ја преземам најновата верзија на Зум?


Може да ја преземете најновата верзија на Зум од Центарот за преземање . Дознајте повеќе за преземање на зум.

 

Како да користам Зум на мојот компјутер или Mac?

 

По преземањето на Zoom, научете како да го користите клиентот за десктоп за зумирање.

 

Дали ви треба сметка за да користите Zoom?

 

Сметка за зумирање не е потребна ако строго се приклучувате на состаноците за зумирање како учесник. Ако некој ве покани на нивниот состанок, можете да се придружите како учесник без да креирате сметка.

doctor-at-computer-3.jpg

Возбудени сме што можеме виртуелно да се грижиме за вас!

 

Ако сакате да закажете виртуелна посета, јавете ни се СЕГА!

 

bottom of page