top of page

Акушерство и гинекологија

Најдобрите акушери и гинеколози знаат дека здравствените потреби на нивните пациенти се единствени. Од бременост до здравје на коските, до хормонални промени, сакате најдобриот лекар за OB/GYN да биде тука за вас, секогаш.

 

Затоа специјалистите на здружени лекари OB/GYN, LLP се партнери во вашата здравствена заштита на секој чекор. Ние обезбедуваме персонализирана, сеопфатна здравствена заштита во топла и поддршкана средина на една погодна локација, токму овде во Медисон, Висконсин.

OB/GYN Exams and Birth Control
Search video...
Making the IUD Process Easier with Dr. Schmehil

Making the IUD Process Easier with Dr. Schmehil

01:56
Play Video
Pelvic Exams with Dr. Masana

Pelvic Exams with Dr. Masana

07:34
Play Video
Birth Control: Uses and Benefits with Dr. Sharma

Birth Control: Uses and Benefits with Dr. Sharma

08:57
Play Video
IUD Placement with Dr. Sharma

IUD Placement with Dr. Sharma

04:40
Play Video